Перша косарка за 5 год скошує траву на 15 га луки , а друга заза 7 год на 28 га . За скільки годин спільної роботи ці косарки скосять траву на 105 га луки

Ответ:
1. 15/5=3 км/год швидк. І кос
2.28/7=4 км/год швидк. ІІкос
3. 4+3=7км/год швидк двох
4.105/7=15год

Добавить комментарий

You must have JavaScript enabled to use this form.